BearBlade-alusterä

BearBlade on traktorin alusterä, jossa on markkinoiden jyrkin luovutuskulma sekä korkein maavara. Alusterä soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Kesällä sitä voidaan käyttää teiden lanaukseen, talvella taas teiden auraukseen sekä jään ja polanteen poistamiseen.

Yksinkertainen ja kestävä rakenne tuo tienhoitoon voimaa ja tehokkuutta. Jyrkkä luovutuskulma siirtää lumen tien sivuun niin, ettei se pakkaudu auratessa traktorin eteen tai sen alle. Tämä säästää merkittävästi niin aikaa kuin polttoainetta. Mikäli traktori on vaarassa jumiutua lumihankeen, BearBlade purkaa lumimassat pois tehokkaasti.

Täysin uudenlainen rakenne

Alusterän perusrunko, jonka ympärille toiminnot keskittyvät, on paksuudeltaan 50 millimetriä. Tämä tekee perusrungosta kestävän. BearBladen innovatiivinen rakenne mahdollistaa traktorin koko akselivälin hyödyntämisen alusterän käytössä, merkistä tai mallista riippumatta.

BearBlade-alusterän asennuksessa traktorin portaita tai lokasuojaa ei tarvitse poistaa tai muokata: terä mahtuu kokonaisuudessaan traktorin alle. BearBlade ei myöskään poissulje perävaunua tai traktorin taakse asennettavaa lanaa.

​Alusterä toimii traktorin hydrauliikalla, eikä se näin ollen tarvitse erillistä joystick-ohjausta. Tämä on kuitenkin muokattavissa toiveidesi mukaan. Alusterä on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön, mutta mikäli terä täytyy poistaa, arvioitu poistamiseen kuluva aika on noin 0,5–1 tuntia.

PYYDÄ TARJOUS

MARKKINOIDEN

jyrkin luovutuskulma ja korkein maavara.

Miksi valita BearBlade -alusterä?

Kuljetusleveys 2900 mm
Työleveys (ilman jatkeita) 2650 mm
Leveys ilman terää 2500 mm (sama kuin traktori)
Terän korkeus 410 mm
Paino 1400 kg
Luovutuskulma 29 astetta
Maavara yli 350 mm
Kiinnitysrunko teräslevy 50 mm
Lisävarusteet jatke terään, keskitetty rasvaus

Ominaisuudet

  • Markkinoiden jyrkin luovutuskulma ja korkein maavara.
  • Yksinkertainen ja kestävä rakenne.
  • Tehokkaampaa tienhoitoa polttoainetta säästäen.
  • Hyödyntää koneen koko akseliväliä.
  • Mahtuu kokonaisuudessaan traktorin alle.
  • Helppo asentaa ja poistaa.

Tuotteelle on myönnetty patentti.